Het ontstaan van Holland Laundry Products

Ontstaan

Holland Laundry Products is opgericht door Bernard Winsemius en Dirk Mantje. Beiden hebben zeer ruime ervaring in de professionele horeca en met name in de sector professionele keukens. Met hun ervaring en know-how van deze sector bleek het een kleine stap naar de wereld van de wasserijtechniek.

Bernard Winsemius

Is jarenlang actief geweest in de keuken en grootkeukentechniek. Bernard is een gedreven enthousiaste adviseur welke zijn uitdaging zoekt in het samen zoeken naar de optimale oplossing. Dit met een oog voor detail !

“ voor elke uitdaging is een oplossing”

foto dm en bw

Dirk Mantje

Producten en diensten van de hoogst haalbare kwaliteit, dat is waar Mantje Techniek voor staat. Hij bouwt en onderhoudt keukens voor professioneel gebruik. Dit doet hij voor dealers en producenten van grootkeukenapparatuur en RVS maatwerk, in binnen- én buitenland. Dirk is gespecialiseerd in naadloos maatwerk, complexe keukeninrichtingen en hoogwaardige technieken als energiebesparende en inductiesystemen. Daarnaast levert hij op offshore locaties en (marine-)schepen service, renovatie en onderhoud van keuken- en wasserij-apparatuur.

“we gaan niet eerder weg voordat het opgelost is”

Meer weten over de Electrolux wasmachines of Eletrolux wasdrogers? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Dirk:
Tel: 06-50 66 39 27
E-mail: dirk@hollandlaundryproducts.nl

Bernard :
Tel: 06-30 38 14 14
E-mail: bernard@hollandlaundryproducts.nl