Klanten over Holland Laundry Products

Rixt van der Hors:

Heel blij met de samenwerking met Holland Laundry Products en Elektrolux

Met trots kan ik zeggen dat twee bedrijven een samenwerking zijn aangegaan met mij op mijn ‘Road to Rio’. Dit zijn Holland Laundry products en Elekrolux.

Om even kort toe te lichten wie ik precies ben: mijn naam is Rixt van der Horst, Paralympisch dressuuramazone, 24 jaar oud. Samen met mijn tweelingbroer ben ik 10 weken te vroeg geboren. Ik heb hier meerdere handicaps aan overgehouden. Door een zuurstofgebrek bij de geboorte heb ik o.a. spastische diplegie. De spasticiteit (verhoogde spierspanning) bevindt zich voornamelijk in mijn benen, maar ook mijn armfunctie is niet optimaal. Door deze beperking heb ik veel moeite met lopen en heb ik een evenwichtsstoornis. Hierdoor maak ik gebruik van een rolstoel. Daarnaast heb ik nog scoliose en heupdysplasie, maar dat allemaal houd me niet tegen om de dressuursport op het hoogste niveau te bedrijven.

Er staan al verschillende eretitels op mijn palmares, zo werd ik o.a. tweevoudig wereldkampioen tijdens de Wereldruiterspelen 2014 in Caen en tweevoudig Europees kampioen in 2015. Daarnaast ben ik Rabo Talent van het Jaar 2014. Titels waar ik erg trots op ben en die ik behaald heb samen met mijn paard Uniek N.O.P. (v. Gribaldi). Sinds december 2015 rij ik nog een paard, Caraat (v. Gribaldi). Een 9-jarige merrie met veel uitstraling en potentie. Beide paarden zijn heel fijn om mee te werken en lijken zowel qua uiterlijk als karakter op elkaar.

De laatste paar jaar staat allemaal in het teken van 1 doel, de Spelen in Rio de Janeiro. Daar heb ik altijd van gedroomd en die droom wordt nu werkelijkheid! In september reis ik af naar Rio. Daar willen we gaan knallen en laten zien wat we waard zijn. Mijn trainster Dorien van der Lee speelt daar een belangrijke rol in. Zij begeleidt mij, groomt en rijdt mijn paarden los tijdens concoursen (dit is toegestaan in mijn klasse, grade II).

Heel blij ben ik met de samenwerking die ik samen met Holland Laundry Products en Elektrolux ben aangegaan. Want de weg naar Rio gaat gepaard met heel veel trainen. Door het vele trainen moet er natuurlijk ook veel gewassen worden. Dus sinds juli 2016 is de speciale samenwerking met de 2 bedrijven gestart. Team Rixt heeft de beschikking gekregen over een myPRO wasmachine, een nieuwe machine in het assortiment van Holland Laundry Products. Deze machine is perfect voor bijvoorbeeld zadeldekjes, bandages, beenbeschermers en handdoeken. Ik heb al veel wasjes gedaan en ik vind de wasmachine erg fijn. Zuinig in gebruik, stil en werkt zeer schoon. Daarnaast past er veel in de trommel, waardoor er minder wasjes gedraaid hoeven te worden. Door de lange levensduur kan de machine heel veel wasuren maken.

De MyPro wasmachine zorgt ervoor dat ik verzorgt en met schoon materiaal in de ring kan verschijnen. Nogmaals veel dank aan Holland Laundry Products en Elektrolux voor deze samenwerking en ik hoop dat ik jullie trots kan maken in Rio! We gaan knallen.

image1image2

- Klaas van Voetbalvereniging BEW:
Als voetbalverenging waren wij op zoek naar mogelijkheden om de voetbaltenues en andere zaken op ons sportcomplex te kunnen wassen.Na een inventarisatie kwamen wij uit bij Holland Laundry Products in Noordwolde.
Na een aantal gesprekken en een goed advies van Bernard Winsemius is BEW overgegaan tot de aanschaf van een wasmachine inclusief doseersysteem en gasdroger.
De installatie was conform afspraak en na overdracht konden wij als BEW aan de slag.
Als vereniging zijn wij heel tevreden over de werking van de machines. Je kunt allerlei programma’s instellen in de wasmachine en de was drogen in onze gasdroger is klaar terwijl u wacht.
Ook servicevragen worden door Holland Laundry Products snel en adequaat opgepakt.
Holland Laundry Products verzorgt niet alleen de voorraad zeep maar verzorgt ook het onderhoud op beide machines.Tot op heden zijn wij heel tevreden over de dienstverlening van Holland Laundry Products.

Groet,

Klaas
Voetbalvereniging BEW

voetbal BEW


- Familie Bonvanie uit Boekelo:

"Zoals elk jaar bezoeken wij het concours in Ommen bij fam. Schuttert. Stal de Driehoekhoeve heeft dit jaar (2015) haar zesde editie CSI3*. Tijdens het leuke en spannende concours bezoeken we natuurlijk ook altijd het gezellige “stro-dorp”. Hier staan allerlei standhouders met hippisch gerelateerde producten. Onder genot van een hapje en drankje spraken we hier Bernard Winsemius die aanwezig was met een speciale paardendeken wasmachine en een wasdroger. Onze huidige oude paardendekenwasmachine was eigenlijk wel aan vervanging toe. Onze dochter Naomy komt met grote hoeveelheden paardentextiel thuis. Daarnaast gebeurd het veel dat deze artikelen de volgende dag al weer gebruikt moeten worden.
Bernard stelde voor om de wasmachine te voorzien van een automatisch zeep doseringssysteem. Dit is erg handig want op deze wijze zijn wij zeker van een constante was- kwaliteit.
Over 1,5 jaar betrekken wij een ander woonhuis in Boekelo. Eigenlijk wilde we wachten met de aankoop totdat het nieuwe huis klaar is inclusief de nieuwe stal. Mijn man en Bernard konden het onder genot van een sigaartje en een wijntje prima vinden. Bernard kwam met een “ontzorg” oplossing… Holland Laundry Product komt uw wasmachine en uw wasdroger kosteloos
“her-installeren “ op uw nieuwe stal ! Wij regelen het transport incl. de aansluitingen van de oude locatie naar de nieuwe locatie en we voeren direct ook een onderhoudsbeurt uit. Kijk ..dat is nog eens service !! Op deze mooie “ontzorg” deal hebben we met z’n allen een “proost” uitgebracht !

Wij geven Bernard en zijn team een dikke pluim. Super goed geregeld allemaal!!"

paardendekenwasmachine paardendeken-wasmachine


Ik heb een bewuste keuze gemaakt , aldus de bekende Spanjaard Javier Salvador. Tijdens de bouw van onze nieuwe stal heeft Holland Laundry Products een speciale paardendekenwasmachine is bruikleen geplaatst voordat we überhaupt onze samenwerking hadden uitgesproken. Het vlotte handelen en het meedenken waren belangrijke aspecten om met hen in zee te gaan. Gezien de grote hoeveelheid paardentextiel wat wij dagelijks wassen hebben zijn de wasmachine aangesloten op een milieuvriendelijk doseersysteem. Met transportkar wordt al het paardentextiel verzameld en naar wasserette gebracht. De wasdroger zorgt dat het paardentextiel snel weer gebruikt kan worden. Holland Laundry Products verzorgt niet alleen de voorraad zeep maar verzorgt ook het onderhoud op beide machines. Samenwerking is nog jong maar tot heden zijn we zeer tevreden.

referentie-2 wasmachine-referenties


Onze stal bestaat uit een professioneel team dat garant staat voor vakkundige training en verzorging. Wij hebben de “lat” hoog liggen om constant een zeer goede kwaliteit te kunnen en blijven bieden.

Deze kwaliteit vindt zicht terug door onze gehele bedrijfsvoering. Hier hoort ook het reinigen bij van onze paardendekens, dekjes en sjabrakken. Tijdens JIM ( nov.2016) spraak ik met de eigenaar van Holland Laundry Products, Bernard Winsemius. Onze huidige wasmachine voldoet niet meer aan onze eisen en kan de hoeveelheid paardentextiel ook niet meer aan. Onder genot van een drankje hebben we hier over gesproken. Samen hebben we gezocht naar een wasmachine met het juiste vulgewicht voor ons paardentextiel. Daarna was de keuze voor een passende wasdroger al snel gemaakt.

Holland Laundry Products richt zich op de hippische markt en heeft al vele tevreden “paarden” klanten.  Bij navraag bij één van de andere springruiters was ik overtuigd van hun diensten.  We hebben tijdens JIM een mooie afspraken kunnen maken voor een langdurige samenwerking.

Jur Vrieling

Stal Vrieling - Holwierde

ref3