Paardendeken wasmachine

Paardendeken wasmachines

Paardendekens worden vaak vies en wegen veel. Dat is de reden dat paardendekens niet zomaar in een gewone huishoud wasmachine gewassen kunnen worden. Wij bieden hier een oplossing voor. Door het gebruik van onze professionele wasmachines rekent Holland Laundry Products af met bevuilde paardendekens.

Voor onze heavy duty wasmachines is het wassen van paardendekens geen enkel probleem. Deze heavy duty machines worden ook gebruikt op schepen en booreilanden om sterk verontreinigde werkkleding te wassen.

Bekijk onze paardendekens wasmachines

Paardendeken wasmachine voor uw klanten als service!

De wasmachine kan in de manege zorgen voor een unieke service aan de klanten, die de paardenwas zonder bovengenoemde problemen op locatie kunnen wassen, terwijl men de paarden verzorgt.

Self-service uitvoering: Met muntsysteem of cashless betalen

W555H_Coinbox_4De machine kan geplaatst worden in de Self-Service uitvoering:

De ervaring leert dat een goede wasgelegenheid uitnodigend werkt en dat men vaker van de gelegenheid gebruik zal maken om het paardentextiel te gaan wassen. Dit komt ten goede aan de hygiëne in de manege en de service kan voor de manegehouder uitgroeien tot een stuk rendabele dienstverlening.

De wasmachines kunnen ook worden geleverd met een cashless betaalsysteem. Door het wassen van uw paardendekens verlengt u niet alleen de levensduur, maar ook de hygiëne van de paardendekens. Het wassen van een paardendekens maakt daarnaast de kans op huidinfecties bij uw paarden kleiner.

Paardendekens wassen

Het wassen van paardentextiel is vaak een moeilijke zaak, denk aan het wassen van:

  • dekens
  • sjabrakken / zadeldekjes
  • zadelpads
  • bandages

De sterk vervuilde textielstukken kan men niet of nauwelijks in huishoudmachines wassen.
De sjabrakken en dekens passen vaak niet in de machines die men thuis heeft staan, daarnaast kan de paardenwas het overige wasgoed vervuilen. Paardenharen vindt men terug in wollen kleding en kunnen storingen in de afvoerpomp teweegbrengen. Ook kan de machine bij het centrifugeren in onbalans raken vanwege de extreme belading.

Afrekenen met hoge tarieven

Voor het reinigen van paardentextiel is men vaak aangewezen op wasserijen en stomerijen, die voor de sterk vervuilde paardenwas verhoogde tarieven hanteren, of zelfs de was niet eens aannemen.

Paardendekens wasmachines, voor wie?

De oplossing van het bovengenoemde probleem is het wassen van het paardentextiel in een speciale machine. Met de Electrolux Heavy Duty wasmachines is het wassen van het zware en sterk vervuilde textiel geen enkel probleem. Tevens wordt een speciale versie van deze machine toegepast in de agrarische sector om uierdoekjes te wassen en desinfecteren.

De paardendeken wasmachine heeft tevens goede toepassing mogelijkheden voor Stoeterijen, Fokbedrijven, Handelsstallen, Klinieken, Particuliere paardenbezitters.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek via onderstaand formulier:

Holland Laundry Products BV
Oostvierdeparten 19
8391 XP Noordwolde

Tel: 085-1305931
E-mail: bernard@hollandlaundryproducts.nl

Afspraak aanvragen